Til Skoler

skole-3_600Afrikanske rytmer & livsglæde i børnehøjde!

Master drummer Sylvester Agbedoglo tilbyder, med sine op til 250 trommer, kulturel brobygning mellem den vestafrikanske og den danske kultur set i børnehøjde. Sylvesters Djembeskole underviser i vuggestuer, børnehaver og på skoler og har 25 års erfaring med kulturel musikformidling til danske børn fra 0 år til 18 år.

Formålet med undervisningen er at give danske børn et indblik i og en forståelse for andre børn i verden og deres vilkår, og ikke mindst at vække børnenes selvværd, selvtillid og livsglæde gennem oplevelsen af at mestre trommer og dans i fællesskab med deres kammerater.

Sylvester anvender historiefortælling, musik, dans og trommer, hvor alle børn er aktive og deltagende, og undervisningen kan tilrettelægges over 1 eller flere dage.

Ugeprojekterne kan desuden indeholde værksteder med fremstilling af smykker, musikinstrumenter, legetøj, madlavning og bygning af afrikansk hytte. Der kan evt. afsluttes med en fest den sidste dag, hvor børnene optræder for forældrene.

 

Undervisningen sammensættes efter skolen/institutionens ønsker. Sylvester spiller også skolekoncerter med sit band Sylvester & Roots.

OBS! Der er mulighed for at søge støtte til arrangementer med Sylvesters Djembeskole via Statens Kunstråds Huskunstnerordning.

KLIK HER FOR FLERE BILLEDER FRA SYLVESTERS UTALLIGE SKOLEPROJEKTERbooking-knap_rund